homePROFILETAGBOARDCREDITStumblrtwitterfollow
my love my soul my heart



Asmaa

Ayuni

Farahanah

Anis

Afiqah

Najihah

Kamilia

Fiza 

Cukup 8 orang :)

Sekarang cukup la lapan orang. Tolak kamy dah jadi tujuh. Nanti Asmaa Anis Ana and Najihah masuk asrama tinggal tiga orang. Again. TIGA orang. Kalau Yuni and Afiqah dapat second intake, tinggal aku sorang :c haha k takpe lah. Boleh percaya tak ramai yang suka diorang pergi zz konon konon nya nanti boleh teman aku puihhh

Anyway, aku teringat masa latihan roadrun haritu sebenarnya sebab tu tetiba terlintas nak update ni hohoho aku teringat masa lari tengok rumah rumah kat sekeliling then me and yuni tetiba berangan nak beli or sewa banglo and tinggal serumah dengan lapan lapan orang tu. hhahaha gila kauu. Cita cita kitorang tu. Biarlah masuk universiti lain lain pon yang penting nak tinggal serumah. Confirm gempak ohh hahahah tapi angan angan pon boleh jadi kenyataan right? so doa doakan lah kitorang semua dapat tinggal serumah one day :)

So that's all. I love all of youu mmuuahhhh :* bye






POSTED BY Hafiezah ON Tuesday, 4 February 2014 @ 05:41
back | all rights reserved desiree 2012 | forth