homePROFILETAGBOARDCREDITStumblrtwitterfollow
Muhammad Hakim x



Muhammad Hakim Bin Hasnul

Hykimdrogen

Apek

Mamak putih

Hahahakim

Kawan lelaki yang rapat after Fayed. Handsome. Cool. Putih. Pandai. Sweet. Kuat perasan. Annoying tapi baik. :) Siapa nak ngorat? lai lai. hahahaha

First, kenal hakim ni masa form 2 sebab dia masuk RK, kalau tak sampai bila bila tak kenal. And dia jadi ketua kelas :) Masa awal awal tak rapat sangat but then lama sikit kitorang rapat hoho Form 3 pulak tak sekelas tapi dia still jadi ketua kelas 3RK1. Naik form 4 kitorang sekelas and dia ketua kelas jugak. Hebat en? 

Tapi semalam his last day kat BRP ~ :c Honestly, sedih gila nak mati. Nanti mesti rindu dia tsk suara dia mata diaa... hahaha em yang paling rindu ayat dia ah "Alamak cikgu tak masuk lagi.." confirm !00 percent rindu nanti uwaaa nak nangis :/ dengan pencil box upin ipin diaa hahaha mohon hakim simpan benda tu.. dah lah banyak nama aku x) lepas ni takde dah laa orang nak tolong aku buat essay dengan ayat yang pehhhh :c hahaha takde siapa boleh replace hakim dengan perangai yang berubah setiap masa kejap matured kejap childish kejap cool kejap tak :pp

Apa boleh buat dia pindah jugak dia tinggalkan aku jugak memang tak boleh nak elak. Dekat sana future dia lagi cerah kot :) anw, I wont forget nama nama yang hakim bagi ; Protopizoa Pizomecium Chloropizo Pizoxygen and more.

so, hakim pls take care kat sana. Jaga makan jaga kesihatan jaga haziq jaga afizzy. Belajar elok elok. Jadi budak top kat sana. Jangan lupa aku, jangan jadi gay, jangan dah pergi sana then patah balik sini hahaha datang lah melawat sekolah lama kalau ada masa :) bila cuti kita hang out lagi yeee. Carikan laki untuk aku hahaha. All the best for yaa. Sayang kau hakim x


POSTED BY Hafiezah ON Thursday, 30 January 2014 @ 02:19
back | all rights reserved desiree 2012 | forth