homePROFILETAGBOARDCREDITStumblrtwitterfollow
Friends are too worth.


Hyeeeeeeee.

Today was a best day w le friends. Main taman, makan makan, gossip gossip and more. hehe but end with such a.................................... -.-

Nak balik dari rumah Yuni, hujan lebat gilaaaaaaaaa :( aku, Asmaa and Kamy berlari balik sekolah. Memang tak yah cakap, lencun gila habis ah. dapat perah baju lagi. Dengan petir bagai tu........ haih. Then, Asmaa and Kamy balik awal pulak.... duduk la sengsorangg~ sad this is sad. Baju basah + pening kepala + sejuk + petir = boleh bayang tak cemana. Rasa nak pitam dah time tu. But lucky Hakim, Fitri, Afiqah and Iman datang. Hakim keluarkan baju sekolah dia then tanya nak tak baju tu.... gila taknak tengah sejuk nak mati tu. Lepas tu, aku pergi kantin. call mama. Patah balik pergi guard, muka dah pucat. Afiqah asyik tanya okay tak okay tak. frust doh. Yang Hakim, "Fiza, baring je laaa, muka kau pucat ah." aku kata basah. then dia kata dia lap guna beg dia. hahahah but still basah. Then, kat sebelah aku ni agak kering. dia kata. "haa fiza sini kering, baring ahh. takpe aku pandang sana." hahaha time ni terharu dah. Bila dia rasa baju dia yang aku guna basah, dia minta baju Fitri pulak then bagi kat aku. Can believe or not guy friend do that? Ya Allah... Hakim is soooo nice and gentle. Sumpah terharu... Afiqah pon~ lahai..

I'm too lucky cause having such a caring friend like that. Alhamdulillah. Thanks Allah. :)


POSTED BY Hafiezah ON Thursday, 10 October 2013 @ 07:47
back | all rights reserved desiree 2012 | forth