homePROFILETAGBOARDCREDITStumblrtwitterfollow
3RK2 // 3013

Hey there.

Lets talk bout my classmate. idk why but i do miss them a lot rn.

Start with Iffah. Em she's our class monitor. My WA for netball. Pernah lepak dekat rumah dia sampai  malam then kena bebel dengan mama. My only singer partner. lastly, her face ah the most annoying okay. sometimes rasa nak sepak sepak je. hahahaha. but still she the nicest. :)

Izz : Dia penolong kelas. Kuat gaduh dengan Afiq. Aku duduk belakang dia, tak nampak apa ada kat depan. hahaha. His english quite good but idk he use which accent. hahaha. the most bajet person i ever know. Suka berlagak bagus. :D

Aiman : Pendiam dalam kelas but his word bila perli orang perghh sumpah terasa seperti ditikam sejuta kali. Muka yang always calm. Kuat perli aku. :((

Jack : The only chinese guy in my class. Dia ni pon sama kuat perli orang.

Fareena, Aimi, Dayana : Diorang segeng dalam kelas. Suka cerita pasal exo. Meja diorang penuh gambar Korea. Serious at everything. Kpoppers kelas. (y)

Annisa : Kpoppers. Minat kat oppa. Muka easily turn red bila malu or marah. Fayed, Afiq and Izz suka tiru gaya dia bila dia marah. 

Kauseliya : Suka cari kesalahan aku. I jus love merepek, gila gila dengan dia.

R : omg this girl is sofaking funny. Perpaduan is the only thing she want. Good at others subject but not in math. Minat kat Day (bm). Suka ponteng kelas. Banyak kali kena marah dengan Pn Afida. Our class's clown. Keep calling me a bitch. and anw, Me + R = Pijar. :* xoxo 

Syahidah : Suka ponteng kelas. Jarang nampak dia kat sekolah. Bestfriend with R and Kause. Suka menconteng.

S C: suka rogol orang. Cantik, gorgeous and skinny. Jealous with her. :((( em. Have a really nice tattoo. Chineese girl paling sporting. :*

Puteri : #PeopleChange have a skill in drawing. Rambut dia tersangat lah cantik. :(

Yana : Perempuan paling pendiam dalam kelas. But bila dia dengan geng dia, banyak cakap maybe. Cantk // skinny. 

Hadirah : Her boyfriend soo handsome. Suara dia paling bingit dalam kelas. Talkative. Suka dermakan makanan dalam kelas. :D hahaha

And finally.........

my saaaayyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnngggggg. xoxo

Ayuni : Yonneyyyy. My sepettt. Kitorang ejek dia suka tidur. My lovely kakak. Always gimme such a good advice. Rumah dia kat belakang kelas. I do love her alotttt. mwahh. :*

Farahanah : Our kelas YB. Berpendirian tetap. Dia tak belajar ((katakooo)) tapi always get a good result. Chunji's. Have a crush at...............ehem. :p

Afiq : Have an annoying face. Suka bahan yuni and nyanyi dalam kelas. 22 is his fav song.

Fayed : The one yang bagi nama Pizo kat aku. Suka cari pasal dengan aku. Kawan lelaki paling rapat dengan aku maybe. Had a good time with him at Redaaaangggg. :*

Dear Allah, thans for giving me such a nice and better classmates year by year. Let us (3RK2) stay as a friend and family till forever. I do love them and 2013 is such a good year. :)



POSTED BY Hafiezah ON Saturday, 19 October 2013 @ 22:12
back | all rights reserved desiree 2012 | forth